Saturday, December 13, 2008

kenangan manis sekolah...











Bismillah..
Assalamualaikum.. dan selamt sejahtera kepada suma pembaca sekalian..x nak panjang ngat intro.. nampaknya rima blog ana nie macam tulisan dalam diari la plak.. mungkin nie yang lebeh selesa kot.. so harap terima seadanya la ek.. ermm.. untuk pertama sekali hati ni rasa berdebar bila tertengok video skola dlu kat blog faiz syahmi.. huhu.. rindu sangat2 kat fwen dlu.. x tahu nak cakap pa dahh.. cuti nie pon x dapat jumpa suma.. sorang dua ja.. ana ada satu harapan untuk jumpa ngan sorang kawan bek ana dulu kat skola.. tapi skrang da ngah mendiam punya la lama.. nanti bila dah jumpa x thu lak nak cakap pa..tapi teringin bebeno nak jumpa da balek.. mungkin kali nie cta sal da kot.. ermm.. dulu penah da cakap.. nanti kita jumpa balek dalam 10 tahun lagi.. tapi kami kata lama ag.. hurm.. entah mungkin da nak merealisasikan pa yang da kata kan.. bg sapa yang hidup sekkali dulu mesti tawu sapa da.. x seronok la nak tules nama.. huhu.. so.. then.. kalu la da dapat baca nie.. mesti seronok hati ini.. mungkin da kata ana bnyk berubah kot.. ntah la.. x berubah bnyk sangat la.. then dalam kami melawak 2 ada yang kata.. 'ermm,kita tengok sapa yang kawen dulu,tah2 da yang kawen dulu'.. yang 2 melawak ja.. papun ana dah usaha mcm2 nak cuba kol da.. ntah r.. ada orang kata wat pa nak carik padahal kalu da rasa kawan g da la yang kena kol.. tapi ana x kesah.ana nak carik gak.. slalu kol umah mesti time x kena.. slalu da x da umah.. huhu.. mcm mana la.. bila tnya kawan kat tempat da blaja.. da kata selisih ja.. x tahu la mcm mana nak sampaikan salam kat da.. mungkin da suruh tgu 10 tahun lagi kot.. x kusangka baru setahun pon dah rasa lama dah.. x tahu la kalu ana cta sal benda nie sensitif ka x.. tapi harapnya ok la kan.. saja nak melepaskan rindu kat kawan lama.. x lupa gak kat kawan2 yang len.. suma rindu sesangat.. ingat lagi da penah kata.. 'aku x kesah kalu aku x dapat kawan ngan orang len.. tapi aku ada kawan2 aku yang leh support aku..leh baking kita suma wat keja nie..'adus.. betapa feeling nya hati bila mengenang ungkapan 2..tapi entah la.. ermmm.. x guna gak dok mengeluh ja.. da bukannya mati g.. ana husnuzzan yang da ngah concentrate study la setakat nie.. sebab penah time nak trial or spm betol tah.. da penah x sembang langsung ngan kawan2 even kawan yang sebelah ngan da dulu.. tapi kalu cakap pon tanya serius ja.. adess.. sapa g ana la sebelah da.. huhu.. kalu nak cta sal da mang bnyk sangat kenangan manis yang boleh letak dalam nie.. tapi kalu ada kawan2 nak letak gak or nak sambung ke leh ar.. sory cta nie x da intro,klimaks n peleraian.. jus penceritaan yang x brapa elok ja.. huhu.. ok.. moga bertemu lagi dalam posting yang akan datang.. cta a.din pon x habes ag.. hehe..
ilal liqo' ma'as salamah

5 comments:

MiZu² said...

aku paham keadaan ko~ aku pun teringin sgt nk kontek dia..

Apis said...

Yup...
Brapa kali tpon dh dlu...
X pnh dpt...
Xpa...
Sabaq Fahmi...

.::annemishi::. said...

owww~ sapa?? btw, ive a new post~~ XD

mohammad fahmi bin idris said...

huhu.. ngah bersabar la nie.. hehe.. aku dengaq da dapat 4.0 flat kat matrix.. wah hebat gla da.. aku yang teruk nie. .hehe

kEyNAh said...

wahh..
cam nak nangis aku baca..
syahdunya...
huk3~
xpa la..
sabaq ek...
ada jodoh jmpa lg...
4 flat ek..
hebatnya!!
tp dia mmg hebat pun..